Vanwege het coronavirus is onze winkel in Heteren op dit moment gesloten.
Toggle Bar

Goede service

Bunt is al jaren onze vaste leverancier als het gaat om ict. Bij een probleem staat er altijd iemand klaar om je te helpen op afstand maar lukt dat niet komen ze gelijk naar ons toe om het probleem op te lossen. Ze bellen je zelfs als er een backup niet juist heeft gedraaid. Dat noem ik service.

Beoordeling               

Vakkundig en klantgericht

Ze helpen je vakkundig met het juiste advies en denken met je mee.

Beoordeling               

Snel en vakkundig

Bunt reageert altijd super snel en komt altijd met de juiste oplossing. Ze denken met je mee. Ontzorgen je op het gebied van ICT

Beoordeling               

Adequaat en snel

Directe lijnen met altijd een oplossing. Kundig en creatief.

Beoordeling               

Efficient

Fijne service, snel en vakkundig

Beoordeling               

Super bedrijf met snelle service

Bunt is al jaren onze leverancier op het gebied van ICT, Super bedrijf, het ticketsysteem is goed voor elkaar. Zijn er vragen bij update's van bijv. CAD licentie nemen ze zelf contact op met de desbetreffende leverancier. dat is ontzorgen!

Beoordeling               

Klantgericht

Vanaf de oprichting van ons bedrijf zijn we al klant bij Bunt te Kesteren, al die jaren verzorgen ze onze automatisering en groeien met ons mee in hun oplossingen en werkzaamheden. Ze zijn praktisch en oplossingsgericht.

Beoordeling               

Staan altijd voor je klaar

Bunt ICT is al jaren onze leverancier op het gebied van ICT. Je hoeft maar te bellen en ze staan voor je klaar. Lukt het niet op afstand dan sturen ze iemand langs. Als je vragen hebt leggen ze het ook op een duidelijke manier uit zodat een ieder het ook snapt. Ze blijven up-to-date met de nieuwste mogelijk op hun gebied en komen met goede suggesties en adviezen. Wat ons betreft TOP

Beoordeling               

Een bedrijf die snapt wat er in je omgaat

Super snelle vakkundige hulp, geven een helder advies, zijn zeer behulpzaam en leven met je mee. Een kundig en zeer menselijk bedrijf

Beoordeling               

Super snel!

Als je server plat ligt of je mail werkt niet, dan is snel geholpen worden heel belangrijk. En dat is waar Bunt super sterk in is, snel handelen, direct reageren op e-mail en op zeer korte termijn op afstand of op locatie het probleem verhelpen. Zoals zoveel bedrijven liggen wij gelijk plat bij computerproblemen, dus dan is een snel en betrouwbaar ICT bedrijf heel belangrijk!

Beoordeling               

Betrouwbaar

Vakkundige en betrouwbare mensen die altijd voor ons klaar staan en en oplossend denken. Erg plezierig bedrijf om mee samen te werken

Beoordeling               

Prettig communiceren

Bunt ICT is een toegankelijk bedrijf, bij problemen(uitdagingen) en vraagstukken is het prettig communiceren met de medewerkers van Bunt ICT. Wij zijn tevreden met de service die Bunt ICT aan ons verleent.

Beoordeling               

Snel en oplossing gericht

Bunt zorgt er voor dat wij met al onze zorgen en uitdagingen bij hun terecht kunnen. Hier door zijn wij al jaren klant bij Bunt ICT. Erg fijn bedrijf om mee samen te werken!

Beoordeling               

Professioneel, snel en betrouwbaar!!

Al een aantal jaar is Bunt ICT onze vast partner als het gaat om alles wat met ICT te maken heeft. We voelen ons zeer prettig bij deze samenwerking. Altijd staan ze snel, professioneel en betrokken voor ons klaar. Als je met Bunt ICT werkt dan heb je goede professionals die weten wat ze doen, hun klanten begrijpt en weet daarmee hun klanten meer dan tevreden te stellen.

Beoordeling               

Meedenken

Bijzonder prettig om mee te werken, snelle opvolging van problemen. Na serieuze problemen met onze server snel en adequaat gehandeld om weer operationeel te worden. Goed bereikbaar en denken mee naar een goede oplossing.

Beoordeling               

Service

Bunt verzorgt al jaren service betreffende de ICT Ze denken mee in een oplossing

Beoordeling               

Goede service

Bunt ICT is al jaren onze leverancier op het gebied van ICT. Als je belt of mailt staan ze snel voor je klaar en bovendien altijd zeer klantvriendelijk. Lukt het niet op afstand dan sturen ze iemand langs om bijv. een update te verzorgen of een probleem op te lossen.

Beoordeling               

Kennis van zaken

Wij werken al jaren samen met Bunt Automatisering. We vinden het fijn om snel en vakkundig geholpen te worden!

Beoordeling               

Hulpvaardig en vakkundig

Al vele jaren is Bunt ICT onze systeembeheerder en vrijwel altijd naar tevredenheid! We zijn erg tevreden over de snelle hulp, het advies dat we altijd kunnen vragen en krijgen, het meedenken in onze situatie, de flexibiliteit (soms 'lange dagen'!). De lijntjes zijn gelukkig kort en ook in noodgevallen worden we door jullie snel en handig geholpen!

Beoordeling               

Direct actie bij problemen

Wij ervaren Bunt automatisering als een zeer accuraat bedrijf! Als er vragen of problemen zijn is er altijd snel actie en oplossing van het probleem. Bij het leveren van nieuwe producten goede service. Laagdrempelig - accuraat - service optimaal!

Beoordeling