Vanwege het coronavirus is onze winkel in Heteren op dit moment gesloten.
Toggle Bar

Reparatie van Hardware


Bunt ICT heeft een eigen reparatieafdeling voor reparatie van alle soorten hardware. Daar helpen wij u graag met de reparatie van uw pc, notebook, randapparatuur, tablet of smartphone. Alle merken en alle types. Door jarenlange ervaring en een professionele werkplaats repareren wij snel, vakkundig en hebben wij altijd een passende oplossing. Desgewenst werken wij ook voor u op locatie.

Vaak komt een storing of defect op een tijdstip dat het u niet uitkomt. Bunt ICT streeft ernaar de reparatie binnen 48 uur klaar te hebben. In heel veel gevallen is dat zelfs al dezelfde dag, mits de reparatie vóór 9 uur bij ons binnen is. Uiteraard bepaald de grootte van de schade, de complexiteit van de reparatie of de duur van de recovery óók de duur van de reparatie.

Onze engineers zitten al vele jaren in het vak zodat u altijd snel maar ook vakkundig wordt geholpen.
Vaak is het ook mogelijk om u in geval van nood een tijdelijke oplossing te bieden.

Nog even kort de voordelen op een rijtje:

  • Snel en vakkundig
  • Scherpe tarieven
  • Alle merken
  • Hard- en software reparatie
  • Altijd een oplossing

Bunt ICT repareert uw computer na aanmelding in slechts 3 eenvoudige stappen:

  1. Breng uw computer naar onze locatie.
  2. Onze experts onderzoeken en repareren uw computer. De reparatie zal direct in behandeling genomen worden tenzij anders besproken.
  3. Na reparatie haalt u uw computer bij ons op. U krijgt bericht wanneer u uw computer kunt afhalen. Bezorgen is in overleg ook altijd mogelijk.