Vanwege het coronavirus is onze winkel in Heteren op dit moment gesloten.
Toggle Bar

Over ons


De wereld valt of staat met communicatie. Kijk maar eens binnen uw bedrijf. Communicatie is de verbindende schakel tussen mensen. Een telefoonlijn, een dataverbinding, internet: alles draait om communicatie.

Welkom bij Bunt ICT. Wij zijn communicatie. Wij zorgen ervoor dat u gegevens kunt blijven uitwisselen, dat u kunt blijven bellen, dat uw internet werkt, dat uw dataverkeer veilig is. Bunt ICT ontzorgt compleet. Met maar één simpel doel: dat uw automatisering, uw internet, uw telefonie, kortom, uw complete communicatie werkt. Dat is immers het fundament van uw onderneming.

Bunt ICT adviseert, implementeert en onderhoudt alles op het gebied van automatisering, vaste telefonie en VoIP. Gemakkelijker kan het niet: al uw communicatie wordt onder één dak geregeld. Dat is Bunt ICT. Wij zijn communicatie.

Waarom Bunt ICT?
-        Korte lijnen: al uw communicatie onder één dak
-        Hoog kennisniveau: gedegen advisering
-
        Vooruitstrevend: altijd bezig met de techniek van de toekomst
-        Perfecte service: vast aanspreekpunt
-        Kostenbesparing: voor u

Wie zijn wij?
Bunt ICT is een zelfstandig opererend onderdeel van de INTS-groep. Dankzij de bundeling van onze expertises op het gebied van automatisering en VoIP zijn wij een one-stop-shop voor de complete communicatie binnen uw bedrijf.

Automatisering
Computers, programma's, hardware: het moet allemaal gewoon werken. Wij nemen u het integrale beheer en onderhoud uit handen. En we doen nog veel meer.  

VoIP
Bellen via internet heeft de toekomst. Steeds meer bedrijven zien de zakelijke voordelen van VoIP in. En dan hebben we 't nog niet eens over de kostenbesparing die het u oplevert.