Vanwege het coronavirus is onze winkel in Heteren op dit moment gesloten.
Toggle Bar

Systeembeheer


Als totaalleverancier op het gebied van automatisering verzorgt Bunt ICT het integrale beheer van Microsoft-georiënteerde ICT binnen uw bedrijf. Dat is uniek. We onderhouden de complete netwerkinfrastructuur binnen uw onderneming, verzorgen de communicatie tussen verschillende partijen en lossen problemen op. Uw ICT moet gewoon werken, vinden wij. Zonder dat u daar omkijken naar hebt.

Daarom nemen wij u de zorg compleet uit handen. We leveren voor de zakelijke markt onder meer de volgende diensten:

*
ICT-Beheer
* Consultancy
* Projectmanagement
* Hard- en software
* VPN security-oplossingen

Bent u op zoek naar ICT-rust? Maak een afspraak met Bunt ICT.
  
Online Backup
Vroeger streamden we een tape, vandaag back-uppen we massaal. Wel zo snel en zo veilig. Bunt ICT verzorgt voor bedrijven interne back-ups en het outsourcen van back-ups. Ons uitgangspunt is daarbij altijd uw situatie. Elke bedrijfsstructuur vraagt namelijk om een specifieke back-up-oplossing. Voelt u zich niet lekker bij een online back-up? Gaat het binnen uw onderneming om vertrouwelijke gegevens? Dan is een interne back-up veel veiliger. Bunt ICT adviseert u professioneel en zoekt naar maatwerkoplossingen voor het veilig stellen van uw data.

Advisering
Dankzij jarenlange ervaring en een hoog kennisniveau is Bunt ICT een professionele partner voor bedrijven als het gaat om automatisering. Bij het leveren van maatwerk komt doorgaans een stukje consultancy kijken. Omdat we bijna uitsluitend maatwerk leveren, zit advisering in onze natuur. We werken doorlopend aan kennisontwikkeling en zijn dagelijks bezig met professionalisering. Op die manier kunnen we u gedegen blijven adviseren over de ICT van morgen.