Vanwege het coronavirus is onze winkel in Heteren op dit moment gesloten.
Toggle Bar

 

Service Level Agreement


Een eigen systeembeheerder in dienst nemen is voor veel bedrijven niet haalbaar. Vaak wordt er binnen een bedrijf iemand aangewezen die de storingen en problemen oppakt, probeert op te lossen en dit naast zijn of haar gewone taken erbij krijgt. Dit zet vaak voor de betreffende medewerker extra druk op zijn of haar takenpakket en is hierdoor verminderd inzetbaar. Daarnaast kan deze medewerker onmogelijk alle ontwikkelingen op het gebied van ICT bijhouden. Wij van Bunt ICT staan graag proactief voor u klaar om uw IT-omgeving te beheren, u te ontzorgen en eventuele problemen en storingen op te lossen. Ook uw volledig update en back-up beheer is bij ons in goede handen.

Het belang van uw IT-omgeving brengen wij graag onder de aandacht. Het is niet een onderdeel wat in uw bedrijf erbij hangt maar het is de spil van uw bedrijf. Dit zal in de toekomst niet afnemen maar toenemen. Een goed proactief beheer kan er voor zorgen dat de downtime van u IT-omgeving sterk wordt verminderd. Met onze beheersoftware kunnen we uw IT-omgeving continu monitoren en problemen oppakken voordat u ze merkt. Een vollopende harde schijf wat nu nog downtime veroorzaakt wordt dan opgelost voordat het problemen veroorzaakt.

Daarnaast zorgt een direct en altijd beschikbaar aanspreekpunt voor een snellere, adequate afhandeling van uw vragen en problemen. Alle medewerkers kunnen naar een direct nummer bellen waar onze technici beschikbaar zijn voor een directe afhandeling. Met onze beheersoftware kunnen we direct de werkplek van de medewerker overnemen of meekijken.

Tot slot heeft u duidelijk en inzichtelijk wat de kosten voor uw IT-omgeving zijn, met een prijsafspraak per maand komt u niet voor verassingen te staan.

De voordelen van een Servicecontract
Met een servicecontract op uw IT-omgeving bent u voor een vast bedrag per maand verzekerd van snelle professionele hulp waardoor uw bedrijf bij een storing zo min mogelijk schade ondervind.

Voor Bunt ICT gaat het leveren van apparatuur veel verder dan alleen het leveren en installeren. Steeds belangrijker worden de servicemogelijkheden, gericht op de voortdurende bereikbaarheid van uw onderneming of organisatie. Voor het verlenen van optimale service beschikken wij over een eigen serviceorganisatie. Bij een storing wordt u daardoor vakkundig en snel geholpen.